Instructeurs

Willy Wijnands

Willy Willy Wijnands is oprichter en leraar van Dojo Ki No Michi

Willy heeft zeer veel ervaring in het lesgeven in vechtkunst aan zowel kinderen als volwassenen.
Sinds 1979 heeft hij verschillende vechtkunsten beoefend. Gedurende 17 jaar gaf hij les in de Koreaanse vechtkunst Hapkido, en daarvoor 11 jaar Taekwondo, totdat hij in 2004 besloot de overstap te maken naar het Japanse Aikido.

Een keer per week geeft Willy Aikido les aan zijn leerlingen in zijn eigen Dojo in Alphen aan den Rijn.

Daarnaast heeft hij jarenlang cursussen gegeven in Chi Kung en Tai Chi bij Parkexpressie in Alphen aan den Rijn. Ook voor Activite in Leiden en Alphen aan den Rijn verzorgt hij cursussen in Chi Kung en Tai Chi. Voor bedrijven en instellingen, o.a. Rijksacademie voor Financiën, Economie en Bedrijfsvoering, verzorgt hij workshops in onder andere agility, weerbaarheidstraining, flexibiliteit en adaptiviteit, aan de hand fysieke oefeningen met directe toepasbaarheid, gebaseerd op Aikido, Chi Kung en Tai Chi. Hij heeft Oosterse Geneeskunde en Shiatsu gestudeerd.

Sinds 1976 is Willy Wijnands werkzaam op het  Ashram College. Hij geeft les in de vakken scheikunde, natuurkunde, techniek en de module Science. Daarnaast is hij vertrouwenspersoon en coach op de school voor de leerlingen.

Hij is initiator en oprichter van Leer Kracht Centrum eduScrum. Daar worden onder ander diverse trainingen verzorgd. Begeleiding van een Co-Creatieve manier van samenwerkend leren met eduScrum. Om ervoor te zorgen dat leerlingen gemotiveerder, zelfstandiger, diepgaander leren, zichzelf ontwikkelen en te ontdekken vanuit hun eigen kracht, heeft hij eduScrum opgericht.

info@aikido-kinomichi.nl

Roy
Roy Christiaans
Roy is Aikido leraar en geeft samen met Willy les. Hij traint sinds 1999 bij Willy en heeft de zwarte band 1e Dan. Roy is werkzaam als fysiotherapeut.